Sipi

Home / Sipi

Olen kokenut toiminnan kehittämisen ammattilainen, jonka kokemus ja opit ovat syntyneet monipuolisen työuran, järjestöjen luottamustoimijakokemuksen ja erilaisten opiskelujen yhdistelmänä.

Minulle on tärkeää saada mukanaolijat löytämään kehittämisen ja muutoksen merkityksiä niin omalle työlleen kuin oman organisaationsa kannalta. Ihmisten sitouttaminen ja osallistaminen ovat keskeisiä toimintaperiaatteitani toteuttamissani töissä.

Kehittämistyössä tärkeimmät elementit ovat tieto, tiedon ymmärtäminen ja hyödyntäminen sekä ihmisten saaminen mukaan alusta asti. Kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja tunnistaa kokonaisuuksissa piilevät pienemmät asiat ovat ominaisuuksiani. Ratkaisut löytyvät ihmisistä – minun roolini on usein auttaa ihmisiä löytämään ratkaisuja olemassa oleviin kysymyksiin ja haasteisiin. Prosessin hallinta alusta loppuun pysyy näpeissäni.

Muuta kiinnostavaa:

Olen myös joidenkin mielestä rasittavan positiivinen ja uusiin asioihin yltiöpäisen kiinnostuneesti suhtautuva tyyppi. Pidän ihmisistä mutta joskus koirat ovat kivempaa seuraa – ne vastaavat aina myöntävästi ja jumaloivat omistajaansa. Suhtaudun liikuntaan ja urheiluun intohimoisesti, myös penkkiurheilijana. Hiihdän, pyöräilen ja pelaan tennistä, muun muassa. Valitettavasti en ole vielä löytänyt lajia, jossa olisin superlahjakas… Kulutan aikaani sosiaalisissa medioissa enemmän kuin perheemme nuoriso. Sosiaalisen elämän vastapainona viihdyn metsässä. Mieluiten yksin tai koiran kanssa. Ylimääräisen ajan käytän liikuntaan, ruoanlaittoon tai lukemiseen. Olen syntynyt vuonna 1971 Hämeenlinnassa ja kotikasvatukseni mukana olen oppinut vapaaehtoistoiminnan merkitykset ja tärkeyden.